lørdag 18. oktober 2014

TING TEK TID / HALF A YEAR TO FINISH A THIS SIMPLE CARDI

I juli skreiv eg at denne jakka straks kom til å vere ferdig, etter å ha blitt henta fram frå skuffedjupet. Det skulle berre ta tre og ein halv månad til. Men NO er jakka ferdig.

Det einaste som mangla, var å feste knappane og trådane, og å dampe den. Men det kan jo ta si tid. Og skal eg vere ærleg, var jakka heilt gløymd då eg oppdaga den i sybordet mitt i dag.

Joda, den skulle vere Ibens sommarjakke. 
Men den er ganske stor, så den er heilt sikkert passe neste år også.

Oppskrift: Rillestrikka jakke frå Babystrik på pinde 3.
Garn: Usikker. Men det er eit blandingsgarn med bomull og ull. Duo frå Sandnes garn, kanskje? Slik går det når det er eit halvt år frå strikkestart til strikkeslutt.

In July, I wrote that I finally was about to finish this cardigan, after finding it halfway finished in a drawer. Well, it only took about three and a half month more to fasten the buttons. But today, I am finally done. It was supposed to be Ibens summer cardigan, but it is quite big, so I guess it will fit next summer as well.

2 kommentarer:

  1. Ups, det kan skje når den blir lagt i skuffen. Men om den ikke passer til neste år, så er rillejakker supre gaver, siden de passer til så mye.

    SvarSlett
    Svar
    1. God ide med gåve! Satser på at barnet ikkje vokser vanvittig i løpet av året, men ein veit jo aldri...

      Slett

Skriv ein kommentar her / Write your comment