tirsdag 3. juni 2014

LEILIGHETEN ER SELD / THE APARTMENT IS SOLD!

Etter første visningsrunde fulgte ein oppheta budrunde, og så blei vår veldig fine leilighet solgt! Vi er veldig nøgd, og ser fram til å flytte i rekkehus i løpet av sommaren. Uteplass, verandaer og utsikt til Oslofjorden. Det blir bra!

Innimellom strikker eg littegrann, men det blir ikkje tid til mykje. Men litt meir nystrikk vil nok bli vist fram på bloggen snart!

It only took a week to sell our apartment, and now we are looking forward to moving into a bigger place this summer, with our own outdoor spaces, and a view to the Oslofjord. 

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med salg av leilighet, og til en veldig fin pris!!! Vi har visning til helga og jeg er spent. Midt oppi salg og ny baby klarer jeg ikke å se helt fram til flytting i august, men jeg er sikker på at vi også vil få det veldig fint i nytt rekkehus (dessverre uten utsikt over fjorden, men ikke så langt å gå for å se den ;))

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Og lykke til med salg og flytting! Det er ganske vemodig å forlate denne fine bydelen etter ti år i ulike leiligheiter på Sagene, Torshov og Iladalen, men vi får tru det blir bra i vårt nye hus, også!

      Slett

Skriv ein kommentar her / Write your comment