søndag 23. august 2015

TERMIN-NEDTELLING: LOPPIS-SKATT, 3 DAGAR IGJEN / DUE DATE COUNTDOWN: KNITTED VINTAGE, 3 DAYS LEFT

Då Iben var baby, fann eg denne nydelege, heimestrikka babyjakka på loppis.

Den har blitt brukt mykje til Iben, og blir sikkert brukt like mykje til lillebror utover vinteren. Jakka er i rein ull, og har ikkje preg av å vere brukt i det heile tatt. Heimestrikk på sitt beste, som kan brukast i generasjonar, og delast vidare med nye små verdsborgarar.

I found this beautyful handknitted wool baby cardigan at a fleamarket when Iben was a baby, and she used it a lot during her first year. I guess it will be used just as much by her littlebrother this coming winter. That is one of the things I love about quality home made garments: That they last for generations, without signs of being used at all. 

3 kommentarer:

 1. Fin jakke! Har strikket denne jakken selv men den ligger fortsatt i gaveesken. Synes den ser litt stor og vid ut. Hvordan er den jakken du har på?

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er veldig fin på. Ikkje for vid i det heile tatt. Men det ser ut som den er strikka i eit ganske tynt garn, så det er mulig den blir vid viss garnet er tjukkare?

   Slett
  2. Jeg har strikket min i babyull som oppskriften sier. Nå har jeg ikke fått prøvd den på en baby, så kan hende at den sitter fint på selv om den ser litt stor og vid ut :)

   Slett

Skriv ein kommentar her / Write your comment